Fiyat | 1.220.000,00 ₺ |
---|---|
İlan No | 1093691 |
İlan Tarihi | 03 Temmuz 2025 |
Yıl | 2011 |
Yakıt | Belirtilmemiş |
Vites | Otomatik |
Araç Durumu | İkinci El |
KM | 355000 |
Kasa Tipi | Sedan |
Motor Gücü | Belirtilmemiş |
Motor Hacmi | Belirtilmemiş |
Çekiş | Arkadan İtiş |
Renk | Beyaz |
Garanti | Evet |
Ağır Hasar Kayıtlı | Hayır |
Plaka / Uyruk | Türkiye (TR) Plakalı |
Kimden | Galeriden |
Takas | Evet |
AÇIKLAMA : Aracımız Arka Çamurluklar Harici HATASIZ BOYASIZ ve Sök-Taksızdır. Kayıt 10.000 Liradır.
Araç 2 Yıldan Beri Şahsi Aktif Kullandığım Araç Olduğu İçin Yaklaşık 3-4 Ay Öncesine Kadar 300 Bin Lira Civarı A’dan Z’ye Hiç Birşeyden Kaçınılmadan Masraf Edilmiştir. Dışa Dönük 20 İnç 4 Jant Lastik Sıfırdır. Pasta, Cila ve Boya Korumasıda Yenidir.
Triger ve Devirdaim Seti, Motor ve Şanzıman Yağ Soğutucuları, Turbo, Enjektör ve Bobinleri, Pompası, Şanzıman ve Motor Takozları, Alt Takımın Hepsi, 4 Disk ve Balataları, 4 Lastiği, Tüm Yağ ve Filtreleri Sıfırdır. Hepsinin Belgesi Faturası Vardır. Yapılacak Kuruş Masrafı Kalmamıştır. Motoru Saat Gibidir. Yağ-Su Eksiltmez. En Ufak Bi Yağ Kaçağı ve Terlemeside Yoktur. Masraf Bulunursa Tarafıma Aittir.
Araç Paketinin Fuludur. Hayalet Ekran, NBT Android Car Play Multimedya, Harman Kordon’a Ek Olarak Ekstra Olarak Bass, Amfi, 4 Adet Kaliteli Midrange, Recore Koltuk, M Direksiyon, Cobra-F1 Vites, G30 Ön-Arka Farlar, Elektrikli Isıtmalı Koltuk, Makam Perdeleri, Sürüş Modları, Cruz Kontrol, Geri Görüş… vb Gibi Daha Birçok Özelliği Vardır.
Dilediğiniz Ekspertize Gönül Rahatlığıyla Gösterebilirsiniz. Alıcısına Şimdiden Hayırlı Olsun.
DEĞİŞEN PARÇALAR : ——
BOYALI PARÇALAR : Sol Arka Çamurluk
HASAR DURUMU : 10.000 ₺
TAKAS : Olur
KREDİ KARTI : Geçerli
CopyrightSG GARANTİ BİLİŞİM © 2019 - 2025