EmlakBinaSatılık

GÜMÜLDÜR FEVZİ ÇAKMAK MAH.''DE SATILIK BİNA TURYAP'TAN

Facebook X Mail


TURYAP İZMİR KARABAĞLAR TEMSİLCİLİĞİ Hesap Tarihi 05 Şubat 2020
Fiyat 5.950.000,00
İlan No 1067974
İlan Tarihi 07 Şubat 2025
Kat Sayısı 2
Bir Kattaki Daire 2
Isıtma tipi Belirtilmemiş
157
Bina Yaşı 31 ve üzeri
Asansör Yok
Otopark Yok
Krediye Uygun Hayır
Kimden Emlak Ofisinden

Açıklama



İZMİR-MENDERES-FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ- TEPE CADDESİ ÜZERİNDE,GÜMÜLDÜR ORMAN KAMPIMA 1.5 KM MESAFEDE,LOKASYON OLARAK ŞEHİR MERKEZİNDE YAŞAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞINIZ BİR DAİRDİR.

BİNAMIZ;2 ADET AYRI AYRI 2+1 EV VE 1 DÜKKANDAN OLUŞMAKTA,157 m2 ARSA İÇERSİNDE OLUP,GENİŞ BAHÇELİ ,KURUMSAL MARKETLERE YAKIN BİR KONUMDA YAŞAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞINIZ MUHTAŞEM BİR DAİREDİR.



Detaylı Bilgi İçin; TURYAP Karabağlar Temsilciliği, 

Gayrimenkul Danışmanı MEHMET CAN AYDIN 0 553-354 88 89



Detay Bilgisi

Bahçe

Boğaz Manzarası

Deniz Manzarası

Güvenlik

Hidrofor

Jeneratör

Kablo TV - Uydu

Kapıcı

Site İçerisinde

Yangın Merdiveni

Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi

Taşınmaz Ticareti Yetki Belge Bilgileri sisteme girilmemiştir.

satisgaranti.com'da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından satisgaranti.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için ilan sahibi ile irtibata geçebilirsiniz.

CopyrightSG GARANTİ BİLİŞİM © 2019 - 2025